Du er herHjem>Trosopplæring>6 årsbok
6 årsbok

6 årsbok

Søndag 11 februar 2024 kl. 11.00. Familiegudstjeneste med utdeling av 6 års bok i Skiptvet kirke. Barnegospelen skal synge for oss.

Til deg som blir 6 år i år!

Vi i kirken har lyst til å invitere deg til å komme på en familiegudstjeneste. Denne gudstjenesten er spesielt lagt til rette for seksåringer - og alle som har meldt seg på får hver sin bok. Invitasjon blir sendt ut i posten til alle som er døpt og dermed medlem i Den norske kirke, men alle barn som fyller 6 år er hjertelig velkommen til å få 6-årsbok på denne gudstjenesten. 

I 6-årsboka blir vi med Erlend, Stian og Tuva over alle gressplenene, inn i skogen, gjennom tornekrattet og høyt opp i det hemmelige treet! Her lager de seg en hemmelig klubb, og har hemmelige navn… Alle tre barna er 6 år og sammen opplever de mye: De begynner blant annet på skolen, blir kjent med en gammel sirkusdame, lytter til Tuvas pappa som spiller orgel i kirka og spionerer på Gamle-Hans. Både på skolen og i kirka hører de fortellinger fra Bibelen. Alt dette gir dem mye å tenke på og snakke om i det hemmelige treet. Det er bare de 6-åringene som får "Tre i et tre" som får vite mer om hemmelighetene til Erlend, Stian og Tuva.

Det er veldig fint hvis du kan melde fra om at du kommer! Gi beskjed på sms til menighetspedagog Mona Skogstad (tlf.: 400 34 584) Vi må vite navnet ditt slik at vi får skrevet det inn i boka di.

Velkommen - vi gleder oss til en spennende og fin stund i kirken sammen med deg!

 

 

 

Powered by Cornerstone