Du er herHjem>Trosopplæring>Påmelding for resirkulerte konfirmanter 2017
Påmelding for resirkulerte konfirmanter 2017

Påmelding for resirkulerte konfirmanter 2017

Påmelding er helt nederst på siden

Kjære dere som nettopp har konfirmert dere! 

 
Takk for sist og takk for en flott konfirmasjonstid! Jeg synes det var så fint å bli kjent med dere og er så stolt av hva vi fikk til på Ungmesse. 
 
Nå ønsker jeg å invitere deg til å være med som «resirkulert konfirmant». Det er det vi i Skiptvet kaller året etter konfirmasjon hvor du får mulighet til å være med på ledertrening/medarbeidertrening og blant annet være med på konfirmantleir i september. Der blir det et eget opplegg for dere i tillegg til at dere er med som konfirmantledere. 
 
Jeg har full forståelse for at dere har det travelt til neste år, slik at opplegget blir ikke tidkrevende. Dere velger selv hvor mye "praksis" dere har tid til å være med på. 
 
Dersom du blir med som resirkulert vil du kunne skrive det opp på din CV at du har vært engasjert i frivillig arbeid og jeg kan skrive personlig attest for alle som er med. Det kommer godt med når man skal søke sommerjobb osv. 
 
Dette er planen for de resirkulerte:
Første samling blir rett etter skolen torsdag 8 juni kl 14:45-15:45 på Stalloftet: her blir det litt info, litt kursing, litt å spise på og dere får mulighet til å si noe om hva dere har lyst til å være med på. Jeg vil gjerne vite hvem som kan være med på leir, resten kan vi bestemme over sommeren. Her er det viktig at alle som skal være med kommer. Passer det ikke 8. juni så si ifra til meg, så kanskje vi kan finne en annen dato i tillegg. 
 
Ulike praksis muligheter som resirkulert konfirmant: 
være med på konfirmant leir 8-10 sept. (egen samling på leiren)
• Lysvåken 18-19. november (overnatting fra lørdag til søndag i kirken for 6. klasse, utrolig morsom og koselig tiltak) 
• Ungmesse arbeidet. 
• annet arbeid i menigheten som f.eks tårnagent samling,  osv. 
 
Vi har alle ulike evner og talenter og det er en plass til alle i Skiptvet menighet. 
 
«Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk etter dens evne til å klatre opp et tre, vil den hele sitt liv tro at den ikke duger til noe» 
 
Jeg håper at du har lyst til å være med! Meld deg på rett under. Frist 7. juni.  Ta kontakt med meg dersom det er noe du lurer på.                                                                                  
 
Vennlig hilsen                                            
 
Synnøve Buer, (menighetspedagog@skiptvet.kirken.no) tlf  400 34 584
 
ps. Jeg skal slutte i jobben (egentlig i juli), men kommer til å holde tak i resirkulert arbeidet frem til ny menighetspedagog er på plass. Det betyr at det trolig blir en ny person som kommer til å følge dere opp fra høsten av. 
 

Fristen for å melde seg på har gått ut, men ta kontakt med Synnøve Buer på 400 34 584 eller menighetspedagog@skiptvet.kirken.no så skal vi nok få ordnet en plass til deg. 

Powered by Cornerstone